Wat kun
je winnen?

Doordat je shopt bij een van de winkels die deelnemen aan de Preloved Fashion Fair in Utrecht maak je kans op mooie prijzen. We verloten 20x shoptegoed t.w.v. €100,- en 3x een fotoshoot door een professionele fotograaf t.w.v. €500,-.

Hier lees je hoe je mee kunt doen!

Cadeaubonnen voor €100 stoptegoed

Shop preloved fashion
en win!

Icoon van een klembord

Schrijf je in

Ga naar de MEEDOEN-pagina om je met je naam en e-mailadres in te schrijven. Alleen zo maak je kans op 20 x €100,- shoptegoed én 3 x een professionele fotoshoot t.w.v. €500,-! In de bevestigingsmail die je krijgt nadat je je via de website hebt opgegeven, ontvang je een QR-code die je tijdens het shoppen nodig hebt.

Icoon van een kaart markering

Activeer de code

Je activeert je QR-code door deze te laten scannen in een van de deelnemende winkels op het moment dat je je preloved fashion items afrekent. Op deze kaart  vind je eenvoudig de alle deelnemende winkels.

Icoon van een tas

Winkelen maar

Neem jouw QR-code mee naar de winkel als je gaat shoppen. Bij aankoop in een van de deelnemende winkels maak je kans op prijzen. Of je nou 1x of vaker winkelt, het moment dat je je preloved fashion items afrekent telt als een deelname aan de winactie.

Schrijf je in

Menu